Vi tror att din e-postadress är felaktig. Var snäll och besök Mitt La Redoute för att rätta till problemet.
  • 0

Frågor & svar

Vem får låna?

Våra grundkrav är att du ska ha fyllt 25 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Du måste dessutom ha en fast inkomst på minst 84 000 kr/år från arbete eller pension. Inkomstkravet varierar beroende på lånebelopp. Lånet ska vara återbetalt senast vid 80 års ålder.

Hur får jag veta om lånet är beviljat?

När du ansöker får du besked direkt på skärmen om ditt lån är beviljat eller inte.

Hur ska lånet betalas tillbaka?

Återbetalning av lånet kan göras via autogiro eller inbetalningskort. Om lånet blir godkänt får du tillsammans med lånekontraktet ett medgivande om autogiro att skriva under. Tills dess att autogirot är aktiverat får du inbetalningskort från oss att betala med.

Du kan också ansluta dig till autogirot direkt i din Internetbank.

Är räntan avdragsgill i min deklaration?

Ja, 30% av den ränta som du som kund betalt in till oss under ett år är avdragsgill i din deklaration. Vid varje årsskifte rapporterar vi till Skatteverket hur mycket du betalt under året i ränta. Du behöver själv inte göra något annat än kontrollera så att uppgifterna stämmer när du väl får deklarationspapprena hem.

Exempel: Om du har betalt 1 000 kronor i ränta under ett år är 30% av detta avdragsgillt, vilket innebär att 300 kr är rapporterat som avdragsgillt i din deklaration.

Mer information finns att läsa på www.skatteverket.se

När får jag pengarna?

Om din ansökan blir godkänd skickar vi ett låneavtal till dig för underskrift. När vi får tillbaka avtalet och ev kompletterande dokumentation tar det ca två bankdagar innan du får pengarna.

Hur mycket ska jag betala i månaden?

Lånet är ett annuitetslån vilket betyder att du betalar tillbaka lika mycket varje månad. Gå till sidan månadskostnad för att se hur mycket du betalar vid olika lånebelopp och återbetalningstider.
Här finns en kalkylator där du kan räkna fram din månadskostnad.

Kostar det något att lösa lånet i förtid? 

Nej, du kan utan kostnad lösa lånet helt eller delvis när du själv vill.

Är det säkert att ansöka via Internet?

Vi prioriterar din säkerhet. När du ansöker via Internet skyddas informationen med hjälp av elektroniska säkerhetssystem som garanterar din trygghet. Om det står https:// i adressfältet i din webbläsare så är sidan säker.

Hur fungerar elektronisk signering?

Du kan signera ditt lånekontrakt elektroniskt med e-legitimation. Det är även möjligt att signera med mobilt Bank-ID. Du kan alltid spara ner och/eller skriva ut ditt kontrakt när du signerar elektroniskt. Om du ansöker på Internet signerar du direkt i ansökningsprocessen och om du söker via telefon så får du en länk till din e-postadress som går till signeringssidan.

Kreditgivare Resurs Bank ABResurs Bank

Worldwide
Dessvärre är produkten slutsåld! Använd gärna vår sökfunktion eller leta i vår meny för att hitta en likvärdig produkt.