Vi tror att din e-postadress är felaktig. Var snäll och besök Mitt La Redoute för att rätta till problemet.
  • 0

Månadskostnad Privatlån

Lånet återbetalas med ett fast belopp varje månad. Vad din månadskostnad blir beror bl.a på lånets storlek och på hur lång tid du betalar tillbaka lånet.

Med vår kalkylator kan du räkna ut vad din månadskostnad skulle bli. Prova med olika belopp och återbetalningstid för att se hur det påverkar månadskostnaden. Om du väljer längre återbetalningstid blir månadskostnaden lägre.

Tänk på att ett lån alltid innebär en kostnad. Du kan när som helst lösa hela eller delar av skulden utan att det kostar dig något extra.

Beräkna din månadskostnad

Lånebelopp

Återbetalningstid

 

Månadskostnad:

Räntesats: 29,64%
Effektiv ränta: 34,2%

Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 15 000 kr med en rörlig årsränta om 29,64 % och 3 års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 34,02 %. Ingen administrations- eller uppläggningsavgift. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 634 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 22 824 kr. Exemplet som är beräknat 2015-01-08, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Kreditgivare är Resurs Bank

Kreditgivare Resurs Bank ABResurs Bank

Worldwide
Dessvärre är produkten slutsåld! Använd gärna vår sökfunktion eller leta i vår meny för att hitta en likvärdig produkt.